Links

Patienthåndbogen
Patienthåndbogen – Læs om sygdomme, behandlinger og øvelser.

 

Medicinhåndbogen
Hjemmeside med oplysning om alle typer medicin, der forhandles i Danmark. Desuden oplysninger om forskellige sygdomme og deres behandling.

 

Sundhed.dk
Offentlig portal med vægt på forebyggelse, behandlingssystemet med oplysninger om læger, sygehuse, ventetider m.m., lægemidler, bl.a. Medicinhåndbogen, statistik og lovstof. Gode oplysninger om enkelte sygdomme.

 

Sundhedskvalitet
Offentlig portal der sammenligner kvalitet og service på offentlige og private sygehuse og klinikker. Den har oplysninger om indlæggelsesvarighed, antal genindlæggelser, ventetider og hygiejne. Den giver et godt grundlag, når man skal vælge behandlingssted.

 

Rejsevaccinationer
Rejsevaccinationer findes på Statens Serum Instituts hjemmeside

 

Syge børn
Syge børn er tænkt som hjælp til selvhjælp for at gøre det lettere for forældre at passe syge børn. Her er gode råd om hvad man selv kan gøre og hvornår lægen skal kontaktes og informationer om vaccinationer, kost og trivsel. m.m. Siden udarbejdes af læger.

 

Foreningen Sex & Samfund
Foreningen Sex & Samfund er en ikke-kommerciel forening, der bl.a. giver rådgivning pr. telefon samt kører en præventions- og rådgivningsklinik for Kbhs. Kommune.

 

Sygesikringskort
Du kan få et nyt sygesikringskort/det gule kort gratis, såfremt dit kort er mere end 4 år og er gået itu eller magnetstrimlen ikke virker mere. Ellers koster det 180 kr. På denne side kan du forny det elektronisk. Du skal bo på Frederiksberg for at benytte dette link.

 

EU-kort
Bestilles på denne adresse.